8 gode programmer til mac

1. VLC media player - Et gratis og rigtig godt afspilningsprogram til bla. film. Det er et kvalitetsprogram og bedre end de fleste standardprogrammer. VLC virker godt og uden problemer. Kan hentes her: http://www.videolan.org/vlc/

 

2. Spotify - Et gratis musikprogram hvor stort set alt musik kan findes. Søg på et musiknummer eller en kunstner og wupti, så er der musik. Man kan lave sine egne playlister og lave dem offentlige, så dine venner har mulighed for at høre dem. 

Der er mulighed for betaling, hvor man bla kan synkronisere til sin iPhone, høre musik offline og mere. Man skal blot bruge et Facebook login til spotify. Kan hentes her: http://www.spotify.com/dk/download/mac/

 

3. Facebox Pro - Er et gratis og smart program. Programmet gør det lettere og mere tilgængeligt at gå på Facebook, uden at bruge en browser. Det er en slags 'pop-up', som du kan åbne og minimere som du ønsker. Kan hentes gratis i App Store - søg efter 'faceboxpro'.

 

4. Evernote - Et program for studerende, som skriver mange noter. I Evernote kan du let og overskueligt finde rundt i dine noter. Der er mulig for at lave faner til hvert fag. Kan hentes  i App Store - søg efter 'evernote'.

 

5. iPhoto - Programmet følger med til de fleste mac's. Det hjælper med at sortere og holde styr på dine billeder. Der er mulighed for direkte overførsel til iPhoto fra dit kamera. Tilslut blot dit kamera til din mac og den overfører automatisk til iPhoto. Hvis programmet ikke er medfølgnede til din mac, så kan de hentes i App Store for 89 kr.

 

6. iMovie - Er programmet for dig, som kan lide at redigere videoklip eller lave film. iMovie er unikt på mange måder. Du kan både lave lange film, men der er også mulighed for at lave trailere med fede effekter. Programmet er meget brugervenligt og overskueligt, selv for nybegyndere. Kan hentes i App Store for 89 kr.

 

7. iCal - Er apple's kalender. Programmet ligger på alle mac's og kan også bruges til iPhone. Simpelt og brugervenligt program. Der er mulighed for at følge med i venner og families kalendere. 

 

8. Caffeine - Et program for dig, som drikker mange varme drikke som kaffe. Der popper en reminder op på din skærm og husker dig på hvornår du skal ud i køkkenet, for at hente kaffe. Hent det gratis på App Store.